Afspraak maken

Bel of mail voor een afspraak:

 • Soms moet je ergens op een bepaalde plek op een bepaald moment zijn. Ik moest hier zijn. Van "Bergamot" en "Ylang Ylang" naar de "Arbovitea Levensboom" ( = pure essentiële oliën van doTERRA - red.). Het bracht een stijging van de energiefrequentie van 3 stapjes omhoog. Zo liefdevol de wijsheden mogen delen en ontvangen. Dank je Linda!

  Roos Zitman

 • Het is zeker een aanrader als je meer wil weten over jezelf. Het is heel grappig om het mee te maken en te kijken wat er allemaal is enzo. Het is niet alleen maar over jezelf er zijn ook stenen en boeken waar je ook veel in kunt zien en lezen. Dit is zeer leuk om het te gemaakt te hebben.

  Guido

 • Zo Dankbaar!
  Mijn zoon was door de twee jaar onzekerheid erg van slag geraakt.
  Hij had veel stress over nu, de toekomst, zijn eigen Ik.
  Linda Heeft hem zo ontzettend goed geholpen.
  Ze nam alle tijd voor hem en hij werd serieus genomen.
  Ook was er plaats gekomen voor een lach die alleen Linda en mijn zoon begrepen.
  Wat bijzonder om hier getuigen van te mogen zijn dat Linda het Zelf helende vermogen aan zetten bij mijn zoon.

  Nu 2 maanden later is bij mijn Zoon de donkere wolk echt weg!
  Hij ziet de zon schijnen en dit ondanks dat hij voor zijn eind examen staat.

  Linda het is bijna Toveren het Aanzetten van Zijn Zelf helende vermogen.
  Zo blij dat jij de tijd en de ruimte hebt genomen.
  Het is iets wat mensen zelf moeten ervaren wat het met ze doet.
  Bedankt Linda! Dat Mijn zoon weer zichzelf kan en mag zijn.

  Irma Hogervorst

 • Onze zoon had al een tijd last van zijn de knie. Vlak voor de behandeling was hij er ook nog eens op gevallen. Na de behandeling was het weg. Bijzonder, maar het was wel zo. Heel fijn voor hem.

  E. Storm

 • Linda is lief, warm, zorgzaam en betrokken. Neemt ook geen genoegen met stiekeme uitvluchten als ik het doel waar ik aan wil werken toch een beetje spannend vind. Echt een aanrader!!

  Linda Barens

 • Ik heb een super lekkere Touch for Health balans behandeling van Linda gehad.
  Buiten dat ze super lief, aardig, geduldig is, weet ze precies waar ze mee bezig is. Ik loop met een flinke blessure en daardoor ook erg onrustig in mijn hoofd. Na haar behandeling en super mooie adviezen beweeg ik me al een stuk beter, heb minder pijn en ervaar veel meer rust in mijn hoofd.
  Ik ga dit zeker vaker doen. Wat een kado voor jezelf is dit. ??

  Sabina van der Arend

 • Een sessie bij Linda betekent doelgericht op een hele ontspannen manier werken aan jezelf, waarbij je los kunt komen van vastgeroeste patronen en er daarna vol energie weer tegen kunt al dan niet aangevuld met het gebruik van essentiële oliën. Een waar cadeautje voor jezelf waarin Linda ook alle tijd voor je neemt.

  Samantha

 • Linda is intuïtief, zorgzaam. Ze neemt alle tijd voor de behandeling die ze geeft en doet dit met veel aandacht en kunde. Ik kan het iedereen aan bevelen.

  Yvonne van der Heide

 • Heel inlevend en rustig. Ze weet wat ze doet. Het is heerlijk om te relaxen. Een aanrader!!

  Sabine Hoogervorst

 • Wat een heerlijke praktijk heb je en wat een geweldige dame ben je Linda. In de tijd dat ik het even heel zwaar had kwam jij op mijn pad. En jij wist precies wat ik nodig had. Een behandeling die mij liet zien dat ik er ook mag zijn op deze wereld en dat het zeker niet erg is als ik voor mijzelf kies. Mijn ogen zijn geopend toen ik op de tafel bij je lag. Na de behandeling voelde het alsof ik de hele wereld aan kon. En vanaf toen gaat het echt goed. Ik voel me heerlijk en durf zelfs nee te zeggen.

  Alice Rietbergen-Vos

Pin It on Pinterest

Share This