Voor wie is een balansbehandeling geschikt?

 

Voor moeders van (jonge) kinderen die wel een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken op dit moment.

Uiteraard zijn vaders, kinderen en (jong) volwassenen ook van harte welkom die graag hulp van mij krijgen om weer terug lekker in hun vel te komen zitten, zodat ze nadien zelf de draad weer verder kunnen oppakken.

Degene bij wie kinderen zich het meest veilig voelen, zetten ze zich het meest tegen af. Heb je al hulp voor jouw eigen gevoel en emoties?

Hulp voor jou heeft áltijd zin, zeker als jij niet lekker in je vel zit.

Als jij in je kracht staat dan kun je ook veel beter met uitdagende situaties omgaan. Namelijk; Als ik beter in balans ben, dan reageer ik anders; ik kan het overzicht bewaren, betere keuzes maken, mijn doel voor ogen houden, en zelfs emotie coaching bij mijn kinderen toepassen.

Ongewenst gedrag is in feite een hulpvraag van kinderen. Aan ons de taak om deze samen met hen te ontrafelen.

Wist jij dat boosheid veelal een secundaire emotie is? Er ligt meestal een andere emotie onder, maar die is té kwetsbaar is om te bespreken. Bijvoorbeeld: teleurstelling, verdriet, angst of een combinatie van meerdere emoties.

Heb je wel eens een behandeling in mijn praktijk overwogen?

Ik kan jou helpen je doelen helder te krijgen en te zorgen dat je in balans bent om deze te bereiken.

 

Waarbij heb ik al ondersteuning mogen bieden?

 • Vermoeidheid
 • Pijn
 • Stress
 • Overprikkeling
 • Relaties (partners, collega’s, familie)
 • Obstipatie
 • Ontspanning
 • Doorzetten, doorpakken
 • Concentratie
 • Rust in hoofd en lijf
 • Ontdekken en bewaken van eigen grenzen
 • Fysieke en emotionele blokkades
 • Rouwverwerking van huisdier
 • Veranderen van baan

 

Hoe werkt de balansbehandeling?

Jij geeft mij aan wat jouw doel is dat jij wil bereiken en dat maken we samen concreet.

Daarop geef ik je een balans behandeling, bestaande uit de combinatie Touch for Health en Rainbow Healing.

Ik help je lijf en emoties weer in balans te brengen, eventuele emotionele en/of fysieke blokkades hef ik samen met jou op, zodat alles weer goed doorstromen kan en jij weer lekker in je vel zit. Hierbij geeft jouw lijf zelf aan wat het hoogst nodig is.

De spiertesten, helpen antwoorden te geven, problemen op te sporen en indiceren waar in je lijf er een over energie is en waar er tekorten zijn.
Via de correcties, die ik meteen uitvoer op het lichaam, verdelen we deze energie evenredig zodat je weer terug in je kracht komt te staan; in balans.

Je ligt op een comfortabele behandeltafel en ik sta ernaast. Doe vooral lekker zittende kleding aan en draag bij voorkeur een broek en sokken. Alleen je schoenen doe je uit voordat je op de tafel komt liggen.

De techniek laat zich moeilijk uitleggen. Hoef je ook niet te kunnen begrijpen. Je voelt direct het verschil. Vooraf geef je een demonstratie en dan merk je zelf dat het werkt! Het is soms net toveren.

Het is ook zeer geschikt voor mensen die niet zo van praten houden (over emoties). Deze techniek laat het lichaam zelf aangeven wat het belangrijkste is. Dat is juist zo mooi hieraan.

Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak inplannen? Neem contact op met mij, ik help je graag verder!

Warme harte groet,

Linda Marcus – Brinkman

Reviews

 • Soms moet je ergens op een bepaalde plek op een bepaald moment zijn. Ik moest hier zijn. Van "Bergamot" en "Ylang Ylang" naar de "Arbovitea Levensboom" ( = pure essentiële oliën van doTERRA - red.). Het bracht een stijging van de energiefrequentie van 3 stapjes omhoog. Zo liefdevol de wijsheden mogen delen en ontvangen. Dank je Linda!


  Roos Zitman

 • Het is zeker een aanrader als je meer wil weten over jezelf. Het is heel grappig om het mee te maken en te kijken wat er allemaal is enzo. Het is niet alleen maar over jezelf er zijn ook stenen en boeken waar je ook veel in kunt zien en lezen. Dit is zeer leuk om het te gemaakt te hebben.


  Guido

 • Zo Dankbaar!
  Mijn zoon was door de twee jaar onzekerheid erg van slag geraakt.
  Hij had veel stress over nu, de toekomst, zijn eigen Ik.
  Linda Heeft hem zo ontzettend goed geholpen.
  Ze nam alle tijd voor hem en hij werd serieus genomen.
  Ook was er plaats gekomen voor een lach die alleen Linda en mijn zoon begrepen.
  Wat bijzonder om hier getuigen van te mogen zijn dat Linda het Zelf helende vermogen aan zetten bij mijn zoon.

  Nu 2 maanden later is bij mijn Zoon de donkere wolk echt weg!
  Hij ziet de zon schijnen en dit ondanks dat hij voor zijn eind examen staat.

  Linda het is bijna Toveren het Aanzetten van Zijn Zelf helende vermogen.
  Zo blij dat jij de tijd en de ruimte hebt genomen.
  Het is iets wat mensen zelf moeten ervaren wat het met ze doet.
  Bedankt Linda! Dat Mijn zoon weer zichzelf kan en mag zijn.


  Irma Hogervorst

 • Onze zoon had al een tijd last van zijn de knie. Vlak voor de behandeling was hij er ook nog eens op gevallen. Na de behandeling was het weg. Bijzonder, maar het was wel zo. Heel fijn voor hem.


  E. Storm

 • Linda is lief, warm, zorgzaam en betrokken. Neemt ook geen genoegen met stiekeme uitvluchten als ik het doel waar ik aan wil werken toch een beetje spannend vind. Echt een aanrader!!


  Linda Barens

 • Ik heb een super lekkere Touch for Health balans behandeling van Linda gehad.
  Buiten dat ze super lief, aardig, geduldig is, weet ze precies waar ze mee bezig is. Ik loop met een flinke blessure en daardoor ook erg onrustig in mijn hoofd. Na haar behandeling en super mooie adviezen beweeg ik me al een stuk beter, heb minder pijn en ervaar veel meer rust in mijn hoofd.
  Ik ga dit zeker vaker doen. Wat een kado voor jezelf is dit. ??


  Sabina van der Arend

 • Een sessie bij Linda betekent doelgericht op een hele ontspannen manier werken aan jezelf, waarbij je los kunt komen van vastgeroeste patronen en er daarna vol energie weer tegen kunt al dan niet aangevuld met het gebruik van essentiële oliën. Een waar cadeautje voor jezelf waarin Linda ook alle tijd voor je neemt.


  Samantha

 • Linda is intuïtief, zorgzaam. Ze neemt alle tijd voor de behandeling die ze geeft en doet dit met veel aandacht en kunde. Ik kan het iedereen aan bevelen.


  Yvonne van der Heide

 • Heel inlevend en rustig. Ze weet wat ze doet. Het is heerlijk om te relaxen. Een aanrader!!


  Sabine Hoogervorst

 • Wat een heerlijke praktijk heb je en wat een geweldige dame ben je Linda. In de tijd dat ik het even heel zwaar had kwam jij op mijn pad. En jij wist precies wat ik nodig had. Een behandeling die mij liet zien dat ik er ook mag zijn op deze wereld en dat het zeker niet erg is als ik voor mijzelf kies. Mijn ogen zijn geopend toen ik op de tafel bij je lag. Na de behandeling voelde het alsof ik de hele wereld aan kon. En vanaf toen gaat het echt goed. Ik voel me heerlijk en durf zelfs nee te zeggen.


  Alice Rietbergen-Vos

Lees ook:

Balansbehandeling

Praktijkruimte Praktijk Iridis

Wild Orange tips

Pin It on Pinterest

Share This