PRAKTIJK

Iridis

Emoties & doTERRA

Emoties verwerken met hulp van doTERRA

Je kent het vast wel: Je voelt je overspoeld door een bepaalde emotie. Overweldigd bijna…… Zolang het blijdschap is, dan kan het natuurlijk niet op, maar zodra we emoties heel heftig ervaren kunnen we wel eens wat hulp ter ondersteuning gebruiken…..

Denk hierbij aan die enorme boosheid of dat ene verdrietige moment dat het net is alsof je tranen maar niet kunnen stoppen met stromen. Natuurlijk: “tranen reinigen de ziel” en het is altijd ergens goed voor, maar dat intense gevoel…..dat mag wel een beetje zachter worden toch?….

Weet dan dat je eens zou kunnen kijken of je je kunt laten ondersteunen door de essentiële oliën van doTERRA. Deze geur kun je bijvoorbeeld ruiken en dan voel je direct dat het íets met je doet. Wat het doet is voor een ieder persoonlijk en net even anders.

Ben je benieuwd en zou je wel eens wat meer inzicht willen krijgen in welke “systemen” er nou op de achtergrond bij jezelf plaatsvinden, kijk dan gerust eens naar bijgaande foto. Hier heb ik een “wiel” getekend waarin je de volgende zaken in een overzicht samen vindt:
1. Bioklok met de tijden waarop de orgaanreflexpunten actief zijn
2. 5 elementen waar de orgaanreflexpunten aan gekoppeld zijn
3. Emoties gekoppeld aan de orgaanreflexpunten
4. doTERRA Olie tips welke je juist in zou kunnen zetten om de emoties die aanstaan te verzachten.

Wiel met bioklok emoties orgaanreflexpunten en olie tips doTERRA Praktijk Iridis Almere gemaakt door Linda Marcus

Voel je vrij om dit “wiel” naar eigen gevoel en inzicht voor jezelf toe te passen. Zou je advies willen of komen ruiken? Neem gerust contact met me op!

Pin It on Pinterest

Share This