PRAKTIJK

Iridis

Zojuist een mooie referentie gekregen van David Alice

Mijn ervaringen met doterra word steeds breder. 
Ik kwam een tijdje geleden thuis en had zo een pijn in mijn rug. Ik kon geen kant meer op. Kon zelfs niet eens rechtop staan. Ik kreeg toen van iemand de tip om deep bleu rub te gebruiken. Na een aantal dagen meerdere keren per dag smeren werd het steeds beter. En na twee weken was ik pijn vrij.
Nu heb ik soms nog wel eens pijn, maar als ik dan weer twee dagen smeer met deep bleu rub dan is het over.

Mijn man wilde er nooit aan en zelfs die is helemaal fan van de deep bleu. Vooral als hij heel intensief heeft gewerkt in de tuin of flink heeft geklust, dan smeert hij het op en de volgende dag staat hij op zonder spierpijn.

Onze dochter heeft een slechte ervaring gehad waardoor haar nachtrust werd verstoord en zij erg onrustig was. Ze was hierdoor vermoeid als ze uit bed kwam.
We kregen een tip op lavendel achter haar oor en op de schedelbasis te smeren en serenity onder haar grote teen te smeren.
Dat hebben we een aantal dagen gedaan en ze slaapt nu weer zoals altijd. Ze word ook uitgerust wakker.

We hebben nu weer het seizoen van de muggen. Onze ergste vijanden. Vooral voor mij en de kinderen. We worden echt letterlijk lek geprikt. Sinds kort gebruiken we terrashield. En dat is echt geweldig. Ik kan nu buiten zitten zonder dat ze mij aanvallen. Ze komen niet eens in de buurt. Dat word dus weer genieten van de lange zomeravonden.

Ik was altijd erg sceptisch. Maar door Linda word ik zo nieuwschierig. Haar enthousiasme waarmee ze over de oliën verteld maakt he nieuwschierig naar de producten. Mijn ervaringen zijn zeer positief en ik weet zeker dat er nog wel wat meer bij gaan komen.

Pin It on Pinterest

Share This